My son is having lots of fun and joy at Sportstuif.
The place is amazing and the activities are nice 👍

Lubna Safri Lubna Safri
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Circuit, Stekker tikkertje en voetbal | week 4 – 2024

Maandag 22 januari

De week begon met een goed gevuld bordje fruit, gevolgd door een enthousiast en intensief beweegcircuit op onze BSO. De kinderen doorliepen 11 verschillende oefeningen, waaronder jumping jacks, touwtje springen en heen en weer springen over de lijn. Elke oefening kreeg één minuut de tijd, waarin de kinderen zich vol overgave stortten op zoveel mogelijk herhalingen. Na deze energieke sessie was het tijd voor een verdiend koekje, waarna de kinderen vrij konden spelen en genieten van ontspanning en plezier op het voetbalveld met een opwindend potje voetbal.

 

Dinsdag 23 januari

Vandaag reden we rechtstreeks van de Jacobus school naar onze collega’s in Valkenswaard. Het bezoek begon met een heerlijk bordje exotisch fruit, waarbij de ananas voor sommigen een nieuwe en verrassend smaakvolle ervaring was. Na het genieten van deze lekkernij, waren de kinderen klaar voor niet één, maar twee activiteiten. De groep werd opgesplitst in jongere en oudere kinderen. De kleintjes begonnen met stekker tikkertje, een spel waarbij ze, wanneer ze getikt waren, als stopcontact met hun armen in hun zij stonden en bevrijd konden worden door een ander kind dat zijn handen als stekker door hun armen stak. Na enige aanvankelijke spanning werd dit al snel een favoriet spel. Het andere activiteit was een potje voetbal, waarbij na 20 minuten werd gewisseld. Na al deze activiteiten smaakten de koekjes extra lekker. Het was alweer tijd om terug te keren naar onze BSO in Bergeijk, waar ouders hun kinderen al snel kwamen ophalen.

 

Woensdag 24 januari

Het midden van de week stond in het teken van nieuwe interesses. We hadden twee rondleidingen gepland op de BSO, waar kinderen en ouders alle vragen aan onze medewerkers met blauwe jassen konden stellen en een kijkje konden nemen op onze BSO in Bergeijk. Een geweldige gelegenheid om ouders en kinderen te laten zien wat wij allemaal te bieden hebben. Na twee gezellige rondleidingen hadden we nog tijd om te flyeren en onze BSO onder de aandacht te brengen.

 

Donderdag 25 januari

Een leuke start van de dag was onze kennismaking met de directie van Atalenta Bergeijk, een vooruitstrevende organisatie voor kinderopvang en onderwijs. In de middag genoten we van plezier en denkwerk. Het fruit was snel op, waarna we naar buiten gingen voor een spelletje boter, kaas en eieren. Niet zomaar aan een tafel, nee! De kinderen moesten rennen en vragen beantwoorden om de ring of pylon neer te leggen, waarbij zowel hun benen als hersenen flink aan het werk werden gezet. De dag eindigde rustig met leesmomentjes en tafelvoetbal binnen.

 

Vrijdag 26 januari

Vandaag hadden we een korte opvang en bouwden we binnen een hut met onze fijne PLUFSIG matten, wat voor de kinderen een fijne bezigheid was om te ontspannen na schooltijd. Uiteraard zijn we ook nog lekker naar buiten gegaan, want het weer was heerlijk met een zonnetje op onze snoet. In de bossen speelden we en bouwden een "kampvuurtje" van takken, waarboven we zelf gevangen haaien roosterden. Daarna was het tijd voor een potje voetbal, waarbij de juf als keeper fungeerde, wat nog niet zo eenvoudig was. Om 15:00 uur waren alle kinderen opgehaald, wat ons de gelegenheid gaf om nog wat flyers te verspreiden in Bergeijk.

Wat een fantastische week vol beweging, avontuur en nieuwe ervaringen. We kijken uit naar de volgende week vol plezier op onze BSO!

 

 



Ons team

Bas de Bruyn
Bas de Bruyn Vestigingsmanager
Jolanda Berends
Jolanda Berends
Pedagogisch Coaches
Pedagogisch Coaches